Meie noored osalesid üleriigilisel seiklusmängul Ristmik

 

 

Peetri Kooli õpilased Liis Villemsaar, Arli ja Arvo Orlovski, Mattias Kõrgesaar, Karolin Kons ja Mary Jayne Veebel osalesid 26.aprillil üleriigilisel seiklusmängul Ristmik.

Noortega käisid kaasas juhendajad Eve Orlovski ja Helina Välb, kes ühtlasi viisid Ristmikul läbi ka ühte tegevuspunkti.

Ristmik on kodutütarde ja noorkotkaste üks olulisemaid  riigi 100. sünnipäeva raames korraldatavaid sündmusi. Seiklusmäng Ristmik leidis samaaegselt aset Eesti suuremates linnades ja kogukonnakeskustes kell 16-18.

Kaitseliidu noorteorganisatsioonide liikmed ootasid kõiki oma sõpru ja tuttavaid ühiselt meeskondi moodustama. Lahendati erinevaid ülesandeid alates nuputamisest ja osavusest, lõpetades spordi ja mälumänguga. Põhiline oli teadvustada ohutut liiklemist linnas, kuna tegemist on osaga eeskujukampaaniast „Aga mina“.

Meie noored sõitsid Paide jalgratastega. Ilm oli muutlik, sadas vihma ja rahet ning oli jäine tuul. Heitlike ilmaolude kiuste saadi väljakutsega hakkama!