Menüü


21.04-25.04.2025

ESMASPÄEV
HOMMIK: ODRAHELBEPUDER, MOOS/VÕI, PIIM
VITAMIINIPAUS: NUIKAPSAS (PRIA)
LÕUNA: PUNASED MAKARONID, VÄRSKEKURGISALAT, KEEFIR, LEIB, SEPIK
OODE: VÕILEIB PASTEEDIGA, KODUJUUST, MAHL


TEISIPÄEV
HOMMIK: KAHEKSAVILJAHELBEPUDER, MOOS/VÕI, PIIM (PRIA)
VITAMIINIPAUS: BANAAN
LÕUNA: KARTUL, KALAKASTE, HIINA KAPSA-REDISE SALAT ROHELISTE
HERNESTEGA, KEEFIR, LEIB
OODE: MÜSLI, KOOKOSEMAHEDIK


KOLMAPÄEV
HOMMIK: AHJUOMLETT, LEIB, SINGIVÕIE, KURK, MAITSEVESI
VITAMIINIPAUS: PAPRIKA
LÕUNA: FRIKADELLISUPP, MANNAVAHT, PIIM, MAITSEVÕI, SEPIK, LEIB
OODE: TATRAPUDER PORGANDIGA, NÄKILEIB


NELJAPÄEV
HOMMIK: RIISIHELBEPUDER MARJADE, BANAANI JA KOOKOSHELVESTEGA, PIIM
VITAMIINIPAUS: ÕUN
LÕUNA: KARTUL, AHJUKANA, PIIMAKASTE, PORGANDI-APELSINI SALAT, LEIB
OODE: JUURVILJA-SINGISALAT, MAHL, LEIB


REEDE
HOMMIK: TATRAHELBEPUDER, MOOS/VÕI, PIIM
VITAMIINIPAUS: KIRSSTOMAT
LÕUNA: HAPUKAPSABORŠ, HAPUKOORETARRETIS, MAITSEVÕI, SEPIK, LEIB
OODE: AEDVILJAKOTLET, HAPUKOOREKASTE, MAHL


Täiendavat teavet toidu koostise ja allergeenide kohta saab toidu valmistajalt.
Menüüs võib vajadusel ette tulla muudatusi.